Over de site

Over de site

Nederland vernieuwt het pensioenstelsel. Deze vernieuwing voeren we zorgvuldig met alle betrokken partijen door en duurt enkele jaren. Vakbonden, werkgeversorganisaties, pensioenuitvoerders en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werken samen om dit proces in goede banen te leiden. Gezamenlijk informeren wij iedereen over de nieuwe wet- en regelgeving en voorzien alle partijen van relevante informatie.

Betrouwbare informatie

Op deze website bieden we informatie om de veranderingen voor iedereen begrijpelijk te maken. Op basis van de laatste ontwikkelingen rondom de  wet- en regelgeving en bij belangrijke voortgangsmomenten passen we de informatie aan. 

Dit platform is niet bedoeld om vragen te beantwoorden over specifieke pensioenregelingen of over een individuele situatie van een pensioendeelnemer. Bekijk voor meer informatie de pagina’s Dit kunt u nu al uitzoeken of Contact.

Deze website is een initiatief van:

VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO-Nederland, FNV, CNV, VCP, Pensioenfederatie, Verbond van Verzekeraars en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.